Els catalans aposten per tenir l’autonomia a les seves mans

Els catalans sempre han estat persones molt deïcides, i això es va posar de manifest en aquest intent d’obtenir la independència, però la realitat és que davant els intents fallits dels seus governants, els catalans aposten per tenir el poder ells, per a això utilitzen la carrer.
No hi ha res millor per a un poble que estar units, i és que només d’aquesta manera es pot aconseguir es escoltat i d’aquesta manera tenir el poder que tant s’anhela, i això en tots els àmbits de la vida, per això en seguretat, s’han d’unir serrallers i propietaris.
La majoria dels serrallers prefereixen que els propietaris estiguin compromesos amb la seva seguretat, ja que això fa que els resultats en matèria de seguretat siguin els millors, i és que quan es posa interès en el que es vol, de segur això s’aconsegueix amb èxit .
En el cas de l’autonomia català, aquesta és cada vegada més un idil·li que qualsevol altra cosa, i és que els catalans somien amb tenir una autonomia total i no parcial, com la que s’ha tingut fins ara i la que es pretén restablir amb les eleccions del 21 de desembre.
En l’actualitat els catalans s’enfronten potser al moment més cim en la història política de la seva comunitat, i és que es té la possibilitat d’obtenir la independència, però se sap que pels mitjans pels quals es va intentar, no són els adequats.
Ara l’autonomia està en poder de tots els catalans, ja que depèn d’aquests, de la pressió social que puguin fer, a més que aquests són els amos del carrer, i res fa mes so que la presa de carrer per fer sentir la protesta.
Molts catalans no aposten tant a les protestes de carrer, ja que pensen que aquestes no poden aconseguir molt, però la realitat és que aquestes protestes fan molt de ressò a nivell internacional, i per això arriben a ser un dels mitjans de protestes més efectius que hi ha.
Potser per a molts catalans el tema de les protestes de carrer no sigui molt efectiu, però la realitat és que ha tingut molt efecte, almenys serveix per fer veure a nivell internacional com és la posició de la majoria.
Aquesta classe de protesta s’ha utilitzat amb molt d’enginy de part dels catalans, els quals no només han demanat la proclamació de la independència o l’autonomia catalana, sinó que també ha estat utilitzada per demanar la llibertat dels presos polítics o el suport a Puigdemont .
A Catalunya la unitat dels residents és el que pot resultar la millor arma, ja que s’ha vist que hi ha una part de la població que està d’acord amb la intervenció d’Espanya i les mesures que el govern central ha implementat.
La realitat és que només el temps dirà si les mesures que s’estan prenent en relació a aquest tema seran les millors, de moment molts catalans privin el gust amarg de la derrota, ja que està clar que per ara no habar independència.